Секторен анализ на сектор „Преработка и консервиране на плодове и зеленчуци” - 2013
Рейтинг: 
Дата на създаване на документа: 18.11.2013 г.
Дата на публикация в Библиотека: 18.11.2013 г.
Автор: Анна Стоянова, Мая Христова
Ключови думи: Секторен анализ на сектор „Преработка и консервиране на плодове и зеленчуци” - 2013
Описание

Документът задълбочава изследването на тенденциите в управлението на човешките ресурси в сектор „Преработка и консервиране на плодове и зеленчуци”, като се отчитат очакваните промени в технологично и организационно отношение за периода 2014-2020 г. Водещ акцент в изследването е прогнозата на вероятностните нови умения, компетенции и професии в сектора, едновременно с очертаване на дефицитните работни места, професии, специалности, умения и компетенции.

Файлове за изтегляне

Обща статистика
Общо публикации 132 Общо автори 178
КОНФЕДЕРАЦИЯ НА НЕЗАВИСИМИТЕ СИНДИКАТИ В БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРСКА СТОПАНСКА КАМАРА КТ Подкрепа